אודותינו

בקצה מושב בצת בין מטע הבננות ועצי האבוקדו, שוכן לו מרכז מבקרים קסום. הניחוחות עולים והטעמים משגעים. עידן ונדב עוסקים במלאכת ייבוש הפירות.

הזוג הצעיר המתגורר במושב בצת, שבגליל המערבי, החליט לשלב ידע ולהקים עסק לייצור פירות מיובשים 100% טבעיים. ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר וללא גלוטן.
נדב נולד בבצת, דור רביעי במושב, בן למשפחה חקלאית אשר מתפרנסת מגידולים שונים ובעיקר בננות. את הידע והניסיון רכש במשך שנים רבות מלימוד היסודות מאב לבן.
עידן נולדה בקיבוץ חניתה, למדה הנדסת מזון במכללת תל חי ותואר B.A  בכלכלה וניהול של אוניברסיטת בר אילן בחוג המשולב למדעי החברה. עבדה במספר מקומות בתעשיית המזון ורכשה הרבה ידע וניסיון.
החקלאות שעברה מדור לדור והטכנולוגיה שנלמדה, הביאו להולדת הרעיון ופיתוח המוצרים, אשר נעשים בעבודת יד ובתהליכים מבוקרים.
הרעיון להקמת העסק וייבוש הפירות נבע מתוך רצון לחשוף ולהכיר לאנשים אפשרויות תזונה בריאות יותר ואף טעימות יותר. ישנה התפתחות חברתית גדולה בעניין מוצרי בריאות ועל כן, ב"עידן הפרי" הדגש הוא על בריא וטעים!
הפירות הנקטפים מן המטע, מגיעים למפעל, עוברים תהליך של שטיפה, קילוף ופריסה. לאחר מכן מוטבלים במיץ לימון ומוכנסים לתנור לייבוש במשך מספר בשעות.  תהליך הייבוש נעשה בטמפרטורות נמוכות מאוד אשר אינן פוגעות בערכים התזונתיים של הפירות ועל כן, אינן גורמות נזק לויטמינים והמינרלים בזמן הייבוש. מיד בתום התהליך, הפירות נארזים ומשווקים.  מכאן נובעת החשיבות של צריכת פירות מיובשים בריאים, ללא תוספות של כימיקלים. במרכז המבקרים של "עידן הפרי" ניתן מגוון גדול של מוצרים. בניהם הפירות המיובשים, חליטות תה, קונפיטורות, חלבות,